میوه‌ها، سبزیجات و مغزها
Shea Butter

کرهٔ شی

shea butter

نت کرهٔ شی عطر و ادکلن فروشگاه سنسو پرفیوم

رایحه و ماهیت: کرهٔ شی از دانه‌های درخت Vitellaria paradoxa به دست می‌آید و بیشتر به‌عنوان مادهٔ آرایشی شناخته می‌شود. نوع تصفیه‌نشده می‌تواند بویی ملایم، چرب، آجیلی، کره‌ای و کمی خاکی داشته باشد؛ در زبان عطرسازی «کرهٔ شی» غالباً تصویری نرم، کرمی و مراقبتی ایجاد می‌کند.

کاربرد در عطرسازی: این نت در عطرهای پوستی، گورماند و کرمی برای ایجاد حس نرمی و بافت استفاده می‌شود و با وانیل، نارگیل، مشک، صندل و گل‌های سفید خوب ترکیب می‌شود. باید توجه داشت که کرهٔ شیِ تصفیه‌شده بوی بسیار کمی دارد و نت عطری آن اغلب بازسازی یا تقویت می‌شود.